Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

24/07/2024 - Informació general

La Dra. Marta Torrens formarà part del comitè científic de l’Agència de la Unió Europea sobre Drogues

La Directora emèrita d'Addiccions de l'Institut de Salut Mental de l'Hospital del Mar i investigadora del seu institut de recerca, ha estat seleccionada per formar part del grup d'experts que assessoren aquesta nova agència, hereva de l'Observatori Europeu de les Drogues i les Toxicomanies.

La Dra. Marta Torrens, Directora emèrita d'Addiccions de l'Institut de Salut Mental de l'Hospital del Mar i investigadora del seu institut de recerca, ha estat seleccionada pel comitè executiu de l'Agència de la Unió Europea sobre Drogues (EUDA), per formar part del seu comitè científic. La decisió es va prendre el passat 4 de juliol i la Dra. Torrens serà una de les assessores de l'agència durant els pròxims quatre anys.

Marta_Torrens

La Dra. Marta Torrens

La tasca del comitè científic consisteix a salvaguardar la integritat científica de l'EUDA, i oferir suport en els seus esforços per garantit la màxima qualitat científica en els seus productes i serveis. També té un paper central en la implementació de la legislació europea en el sistema d'alerta precoç i maneig de riscos en noves substàncies psicoactives.

L'Agència de la Unió Europea sobre Drogues és l'entitat hereva de l'anterior Observatori Europeu de les Drogues i les Toxicomanies de la Unió Europea, amb més capacitats i responsabilitats.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte