Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

Informació general

Premi Talento Novel per a la Dra. Jenniffer Linares

Jeniffer Linares

La investigadora del Grup de recerca translacional en microentorn tumoral de l'Hospital del Mar Research Institute, la Dra. Jenniffer Linares, ha rebut un dels premis Talento Novel, que atorga la Càtedra d'Immunologia de la Universidad Francisco de Victoria (UFV), en col·laboració amb la companyia de ciència i tecnologia MERCK. El lliurament dels guardons es va fer a Madrid el passat 25 d'octubre.

Aquests premis, que s'emmarquen en el Pla d'Activitats de la Càtedra d'Immunologia UFV-Merck, que reconeix les millors contribucions clíniques i científiques portades a terme a l'àmbit de la recerca en immunologia del càncer durant un any. S'atorga a investigadors de menys de 40 anys que estiguin desenvolupant la seva activitat a centres de recerca públics i privats d'Espanya.

Premis Talento Novel

La Dra. Linares va obtenir el premi a la millor publicació en immunologia clínica de l'any 2022. Es tracta del treball Targeted immunotherapy against distinct cancer-associated fibroblasts overcomes treatment resistance in refractory HER2+ breast tumors, publicat a Nature Communications.

Els altres premis van ser pel Dr. Enrique Javier Arenas del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia, per la millor publicació en immunologia bàsica de l'any 2021 i pel Dr. Diego Sánchez, de l'Institut d'Investigació Josep Carreras-Campus Clínic, per la millor publicació en immunologia bàsica de l'any 2022.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte