5 de maig de 2011 - Informació institucional
És la primera convocatòria d'aquest premi i l'acte d'entrega es va realitzar el propassat 3 de maig
La investigadora MªIsabel Covas, coordinadora del Grup de recerca en risc cardiovascular i nutrició de l'IMIM, ha estat guardonada amb el “I Premi Olis Catalans a l’/a la investigador/a, professional o dirigent que ha destacat en la seva tasca de difusió de l’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida” que atorguen els productors de les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya.
El premi li va ser entregat el proppassat 3 de maig en un acte presidit per l’Honorable Senyor Josep Maria Pelegrí, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, al Palau Robert de Barcelona. El premi consisteix en un guardó i un diploma acreditatiu.
Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)
Tel:
(+34) 93 316 06 80
Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona
© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions MèdiquesAvís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte